New Beginnings

 


Foto Masha Bakker

Mijn motto in het leven is van de dichter J.C.Bloem uit zijn gedicht ‘De Dapperstraat’,

‘ Alles is veel voor wie niet veel verwacht.’

En zo is het ook echt want wie had kunnen bevroeden dat ik zo veel moois mocht maken bij Sublime, de mooiste zender van Nederland, met de muziek die ik van huis uit met de paplepel heb meegekregen, de beste Funk, Soul en Jazz, ik zeker niet.

Maar alles is veel en dat alles wás veel en mooi ook. Van podium en tv-presentator naar zelf-schuivende radio dj met mijn debuut met ‘De Ochtendshow’, doorpakken met ‘Francis Funky Friday’,‘Sublime Smooth, het enige Instagram poëzie programma van Nederland’,Sublime Smooth, het enige Instagram poëzie programma van Nederland’, mijn eigen vroege avondshow in het zelf bedachte en vorm gegeven radiohuis van de fantasie ‘The Sublime Experience’ dat een uitbreiding kreeg naar de late avond en dat ik maakte tot De Meest Relaxte avondshow van Nederland ‘de Live Tribute Shows in het Concertgebouw’ en nog veel meer en dat naast de vele presentaties voor camera van alle tv registraties van onder andere ‘Het Move On Up Festival’, ‘Sublime 500’, ‘Sublime Top 1000’ en ‘De Sublime Awards’.Helaas na drie en een half jaar gaan Sublime en ik met pijn in het hart uit elkaar.

Niet mijn keuze maar wel eentje waar ik als teamspeler en met liefde voor de zender begrip voor heb, want het is niet lichtvaardig genomen, om zo als zender nog meer slagkracht te krijgen met alle zaken in het stormachtig radiolandschap.

Mijn dank gaat uit naar al mijn lieve collega’s, van toen en zeker nu, die met hart en ziel zorgen dat je 24-7 kunt genieten op radio, app, DAB+ en via de website van alle classics en nieuwe muziek voor een goed gevoel.

Niet met boosheid of onvrede uit elkaar, maar met liefde en respect, zoals geliefden doen.
Ook grote dank aan alle lieve vaste luisteraars die in de late avond trouw afstemden op The Sublime Experience en ontspannen met mijn zorgvuldige selectie van verborgen parels en verhalen achter de muziek met mij mee reisden naar een nieuwe dag. Zij startte zelfs een petitie, wat een eer!! Zij startte zelfs een petitie, wat een eer!!

Deel net als ik jouw liefde voor Sublime met al je vrienden, collega’s, buren, ouders en familie en laat hen net zo genieten als jij dat doet.
Ook een stukje eigen belang
Want de deur naar elkaar staat open dus wie weet wat de toekomst bij de zender nog gaat brengen.

Maar nu voor mezelf even op adem komen, sporten, vrienden ontmoeten, boeken lezen en helemaal focus op alle creatieve projecten waar ik door het moordend schema van dagelijks radio maken vaak nee op moest zeggen. Dat is win-win en nog een win extra want ….

doe je voordeel met dit afscheid,
ik ben namelijk weer helemaal voor je beschikbaar, compleet all-round, voor podiumpresentaties, tv-programma’s, podcast, audioboeken, voice-over en ook, jazeker, radioshows.
Zo iemand mag je toch niet laten lopen?
Nou dat scheelt, dat hoeft dus ook niet

Dus laat je horen, hier via  het contact formulier , mijn Instagram of LinkedIn

Samen met jou met de beste funk Soul en jazz in de oren en over de boxen dankbaar en blijmoedig en voorwaarts