DJ

Buiten presenteren en het maken van programma’s, geef ik het vertellen van verhalen ook op een muzikale manier vorm, namelijk als mijn disc-jockey alter ego Captain Fisherman’sPants, Certified Soul Seeker of Sound.

Stevig laverend van Jazz tot Guilty Pleasures op de golven van de Broken Beats, Soul, forgotten classics en de opzwepende hits van nu, neem ik je onder mijn leiding mee op avontuur langs de verborgen eilanden van mijn muzikale verbeelding.
Inspelend op de sfeer van de avond bouw ik een set op die langs de diverse stijlen gegarandeerd de spreekwoordelijke ‘voetjes van de vloer’ laat gaan.

Regelmatig draai ik mijn zorgvuldig geselecteerde plaatjes op culturele evenementen zoals het Amsterdam Fringe Festival,
Het Nederlands Theater FestivalHet Eddy The Eagle Museum, Amsterdamse Cello Biënnale, DJ Collectief KISS Escort, Amsterdam Film Festival, Tracks in het Concertgebouw, het Vondelpark Openlucht Theater e.v.a.
Maar ben ook te boeken voor een op maat gemaakte bruiloftsset, jubileum of verjaardagsfeest. Vrolijk, opwekkend en horlepiep gegarandeerd.

De ideale combinatie is voor mij als ik mijn presenteren en liefde voor de muziek kan combineren, zoals hier bijvoorbeeld in het NPO Radio 1 programma KRO’s Nacht van Het Goede Leven.

Laat je vanaf hier maar een beetje meevoeren op de zwoelige baren van The Captain.

KIBBELING:

CALAMARIS FRITO:

SASHIMI:

O-MEGA-369ties: