De Week van het Luisterboek 2019


Voor de
Week van het Luisterboek en naar aanleiding van mijn plek op de longlist voor de Hebban Luisterboek Award 2019, met het voorlezen van Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer, werd ik door Soraya Vink van Hebban.nl geïnterviewd over mijn kijk op het voorlezen van audioboeken bij Thinium Audioboekproducties
Mijn werk als redacteur en programmamaker voor Writers Unlimited Winternachten Festival Den Haag en moderator voor Poetry International Rotterdam maar ook mijn acteurschap komen aan bod en zijn een belangrijke bron van inspiratie.
Vervolgens werd ik ook nog in één adem genoemd worden met Ilja Leonard Pfeijffer in De Volkskrant door ‘Boekluisteraar’ Hugo Blom die ons meeneemt in de wereld van het luisterboek.
Ik ben er stil van.
Gelukkig is het boek al ingelezen.
Grote dank aan alle mensen achter de schermen van Thinium, 1 + 1 = meer dan de som der delen.
Je leest het hier.

Update:
Plots kreeg ik via de site van Antoinette Schram, een mooi inzicht in hoe het boek bij de lezer binnenkomt.
Fijn om te lezen dat ik daar bij het luisterboek een handje kon helpen.
Lees het op de site van Antoinettes Boeken Commentaar