Foyer Mix WU17

WU 17-Beeld Reier Pos

WU17-Beeld Reier Pos

Volgende week is het zover. Van 19 t/m 22 januari staat het Internationaal Literatuurfestival Writers Unlimited weer in Theater aan het Spui in Den Haag, maar daar niet alleen ook op andere plekken in Den Haag zijn er lezingen, verhalen en gesprekken van en met  schrijvers uit binnen- en buitenland.

Voor mij is het elk jaar weer een vakantie in het rijk van de ideeën. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd om een andere wereld in te stappen, weg van je eigen denkpatroon en dat geeft genoeg stof tot nadenken om zo uitgerust en opgeladen het jaar te tackelen.
Voor mijn programma’s in de foyer van Theater aan het Spui heb ik special een inloopmuziek-mix gemaakt. Onze vaste ontwerper Reier Pos gaat de foyer zoals elk jaar weer geweldig aankleden. Dit jaar heeft hij als plan om de foyer vol te hangen met vintage advertenties uit de begin dagen van de media. Het thema van het festival is; Is this the real life. Wat is echt en wat is fake? Omringd door eerste reclame uitingen kun je met mij als je gids je een weg zoeken door het zeer uitgebreide en zorgvuldig samengesteld programma.
Daar hoort een bijpassende soundtrack bij vind ik. Mocht je langs komen dan valt deze muziek je, als het goed is, niet op.
Zo hoort dat bij inloopmuziek, maar wil je je thuis alvast opwarmen en in de sfeer komen?
Hier de mix.
Ik verwelkom je graag in Den Haag.